אחרי שהשתלטתם על בישול כוסמת בדיוק כמו שאתם אוהבים, תוכלו להשתמש בה בדומה לדוחן להמון תבשילים מגוונים כולל מילוי ירקות שונים, בישול, אפיה סלטים ועוד.
אני אוהבת להשרות את הכוסמת בקערה עם מים לפחות שעה.
שוטפים את גרגירי הכוסמת במסננת בזרם מים חזק.
. מחממים שמן בסיר בינוני, מוסיפים את הכוסמת ומטגנים 2-3 דקות. מוסיפים את המלח
. מוסיפים את המים לסיר ומביאים לרתיחה
מכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנה 10-15 דקות, או עד שהמים מתאדים לחלוטין . מכבים את האש ומשאירים מכוסה עוד 5 דקות.
1 כוס כוסמת
2 כוסות מים
2 כפות שמן זית
מעט מלח